Top Pic

Närhälsan

Vi utvecklar primärvård i världsklass
Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar och 6 000 medarbetare finns vi nära invånarna i Västra Götaland och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Vi finns på hundratals platser med olika mottagningar:

• vårdcentraler
• barnavårdscentraler
• rehabmottagningar
• barnmorskemottagningar
• ungdomsmottagningar
• gynekologiska mottagningar
• mottagningar för barn- och ungdomsmedicin
• sjukvårdsrådgivning

Närhälsan är offentligt driven och vinst går till att utveckla verksamheten. Vi driver verksamhet inom både beställd vård och vårdval, och i all verksamhet vill vi erbjuda god service och vård med hög kvalitet. Inom organisationen finns även forskning och utveckling FoU och stödfunktioner som apotekare, ekonomi, HR, IT, kommunikation, säkerhet och utveckling.

Vi utbildar framtidens medarbetare och satsar på patientnära forskning och utveckling för att kunna erbjuda den hälso- och sjukvård invånarna efterfrågar, nu och i framtiden.

Tillsammans skapar vi god arbetsmiljö Vi ser kompetens som en gemensam resurs där ny kunskap används och utvecklas. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som anställd och månar om att varje medarbetare är delaktig i förbättringsarbetet. Läs om fördelar och förmåner med att arbeta i Närhälsan här.

ST-tjänst på Närhälsan
För dig som är intresserad av ST-tjänst i allmänmedicin erbjuder Närhälsan en lärorik och stimulerande miljö. Du får en individuell utbildningsplan, egen handledare och tillsvidareanställning på en av Närhälsans mottagningar. Du blir en del av en erfaren och stor organisation med många kompetenta kollegor och flera karriärvägar inför framtiden.

Utlandsutbildad?
För dig som är utlandsutbildad och vill börjar jobba hos oss finns möjlighet att gå PLUS-programmet, ett introduktionsprogram i svensk sjukvård som Västra Götalandsregionen anordnar.

Hitta lediga tjänster och läs mer om att arbeta hos oss här.


Följ Närhälsan på:
Sektor:
Offentlig

Bransch:
Landsting, Vårdcentral

Kontakta oss

Läs om fördelar och förmåner med att arbeta i Närhälsan här

» Webbsida

Här kan du se lediga tjänster i Närhälsan:

» Webbsida

Följ Närhälsan på:

HR-specialist

Eva-Lotta Olofsson

eva-lotta.olofsson@vgregion.se

Telefon: 0705-32 31 39