Integritetspolicy

Insamling, lagring och användning av uppgifter
Vi samlar in de personuppgifter och den demografiska information du väljer att lägga in. Vi samlar också in information om användning av olika sidor och funktioner på webbplatsen för att kunna förbättra våra tjänster. Vi använder även cookies.

Information som du publicerat på webbplatsen i din profil kan om du så önskar ges åtkomst till, användas och lagras av behöriga arbetsgivare. Vi kan inte kontrollera hur behöriga arbetsgivare lagrar eller översänder information som laddats ned från databasen. Du bör därför undvika att publicera någon känslig information på Jobblänken.

Våra tjänster kan innehålla visning av anpassat innehåll och reklam. Vi kan komma att använda information om dig (t.ex. din e-mailadress) för att kontakta dig om Jobblänkens nyheter och uppdateringar.

Utlämnande av uppgifter till tredje part
Vi delar information om dig med tredje part som hjälper oss att leverera våra egna tjänster till dig (t.ex. vår webbleverantör). Dessa tredje parter får inte använda denna information i annat syfte än att hjälpa oss att tillhandahålla våra tjänster.

Dina val avseende dina personuppgifter
Du kan när som helst redigera eller radera dina personuppgifter. Det är bara att logga in på ditt konto/profil och göra nödvändiga ändringar.

Annan information
Våra sidor är inte avsedda för barn under 18 år.

Kontakta oss
Du kan kontakta oss på info@jobblanken.se för frågor eller funderingar.